• English
 

Teräsrunkojen rakentamispalveluita
avaimet käteen -periaatteella

Konepaja Survonen on teräsrakentamisen ammattilainen ja erikoistunut teräsrunkoisiin rakennuksiin maatalous- ja teollisuuskäyttöön. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä.

Osaamisalueemme on laaja; olemme toimittaneet maatalous-, teollisuus-, liike- sekä biovoimala- ja jätevedenpuhdistamorakennuksia. Jokainen kohde räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeiden ja erikoisvaatimusten mukaan periaatteella ”Kerro meille tarpeesi, me toimitamme niiden mukaisen ratkaisun”.

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja laadukasta avaimet käteen -palvelua aina suunnittelusta valmiiseen rakennukseen. Vastaamme itse teräsrakennesuunnittelusta ja vahvuuslaskennasta. Käytössämme ovat uusimmat 2D- ja 3D-mallinnusohjelmat.

Valmistamme teräsrungot omilla konepajoillamme: vaativat teräsrakenteet Vampulassa ja pienemmät osat tai osakokonaisuudet Huittisissa Nanhiantiellä. Maalaamme kaikki pienemmät osakomponentit omassa maalaamossamme Nanhiantiellä. Kohteiden maarakennus-, sähkö- ja lvi-töistä vastaavat ammattitaitoisesti pitkäaikaiset luotettavat alihankkijamme.